NİĞDE / ÇİFTLİK - Çardak Ortaokulu

Çardak Ortaokulu

Adres
ÇARDAK KÖYÜ 3.Cİ KÜME MEVKİİ KÜME3 KÜME EVLERİ OKUL LOJMANI SİTESİ ÇARDAK ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 1 ÇİFTLİK / NİĞDE
Vizyon
Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracakbireyler yetiştirmek.
Misyon
Biz; Atatürk İlke Ve İnkılâplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çağdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.
Ulaşım
Saat başı yolcu taşımacılığı yapan servislerle ve yerel imkanlarla sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Köyümüzün nüfusu yaklaşık 1860 civarıdır. Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.
İlçe´ye 7 km, İl´e 41 km uzaklıktadır.
TÜBİTAK 4006